Прва едукативна работилница на Волонтерскиот Центар

Volonterski angazman CROP
Во организација на Фондацијата Аполонија и ЗЕДМ „Сложувалка“, како дел од активностите на Волонтерскиот Центар, на 02 Март 2014 година, со почеток во 12 часот, во хотелот Аполонија, ќе се одржи првата едукативна работилница на која ќе може да присуствуваат волонтери и други млади заинтересирани лица од Гевгелија.  Темата за оваа прва од вкупно седум работилници/семинари е: Изработка на CV, мотивационо писмо и совети за правилно однесување за време на интервју. Кандидатите за учество може да се пријават на e-mail: fondacija@apollonia.com.mk иinfo@slozuvalka.com.mk, или на телефонскиот број 071-299-728  најдоцна до 28.02.2014 година.

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here