Новогодишен Базар

Почитувани, Фондацијата АПОЛОНИЈА од Гевгелија, во просториите на хотел Аполонија, на 26, 27 и 28 Декември ќе организира „Новогодишен добротворен базар“ со цел собирање средства за програмата „Дејвид ВанДерВеге – социјализација на децата со посебно образовни потреби од Гевгелија“. На овој добротворен настан ќе има продажба на накит, рачно изработен од деца учесници во проектите на Фондацијата АПОЛОНИЈА, Новогодишни украси од глина и домашни колачи – донација од родители. Ве покануваме да го посетите нашиот изложбен штанд и да помогнете во собирањето донации за децата со посебни потреби.
Датум: 26, 27 и 28 Декември 2014 година од 12 до 18 часот (Петок, Сабота и Недела)10433862_10152915908238288_524177448381049149_n

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here