Концерт класична музика

Sofija slikaМанифестацијата Гевгелиски музички моменти оваа година го прославува својот 15 годишен јубилеј,  15 години дружење со класичната музика и одржани повеќе од 300 концерти. По тој повод Ве покануваме на 05.06.2014 (четврток) во 20.30 часот, во хотел Аполонија – поранешен Ice Bar, на  концерт на кој ќе настапат:

*  Амина Башиќ – сопран

* Софија Златанова – виола

* Елена Атанасовска – пијано

Концертот е  под покровителство на Фондација Аполонија – Гевгелија, поддржано од Министерството за култура  и е дел од „Гевгелиска пролет 2014“.

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here