Ден на млади 2016

Ден на Млади 2016 на 12ти август го исполни центарот на Гевгелија со позитивни вибрации поттикнати од активностите со кои втора година по ред се најдовме на интернационалната мапа. Настанот го реализиравме на платото пред Народниот Театар, каде по иницијатива на групата млади активисти од Гевгелија, се читаше авторска поезија и се потврди дека градот „крие“ […]

CONTINUE READING
For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here