Традиционален Новогодишен концерт на Музичкото училиште „Васо Карајанов“

Поттикнувајќи и поддржувајќи ја класичната музика, ФОНДАЦИЈАТА АПОЛОНИЈА, на 29ти Декември беше домаќин на традиционалниот Новогодишен концерт подготвен од учениците од Основното музичко училиште „Васо Карајанов“. За некои од учениците во класата на г-ѓа Љубица Улишева ова беше прво претставување пред Гевгелиската публика.

CONTINUE READING
For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here