Традиционален Велигденски концерт

Традиционално, веќе неколку години по ред, Музичкото училиште „Васо Карајанов“ од Гевгелија во соработка со ФОНДАЦИЈАТА АПОЛОНИЈА, организира Велигденски концерт. Овогодинешниот концерт се оддржа на 29 Април во просториите на хотелот Аполонија, а учениците од самото училиште под менторство на г-ѓа Љубица Улишева, на својстен начин, преку музика, им го честитаа големиот христијански празник на […]

CONTINUE READING
For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here