Концерт на пијано во изведба на Верица Шотаровска

На 30ти јуни во просториите на хотел Аполонија, присутните уживаа во пијано изведбата на Верица Шотаровска. Таа од најрана возраст е дел од музичката концертна сцена, настапува како солист, дел од камерни состави и пијано соработник на многубројни концерти во државата и надвор од неа. Верица Шотаровска работи како професор по пијано во ДМБУЦ Илија […]

CONTINUE READING
For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here