14706_944663725578532_9130375309030870723_n

Хуманитарен концерт на млади музички надежи

Хотел Аполонија на 27 март 2015 година беше домаќин на Хуманитарен концерт на млади музички надежи од областа на класичната музика. Многубројната публика имаше можост да ужива во изведбите на младите оперски пејачи: Злата Тошевска, Вариса Хајдарпашиќ, Деспина Спировска, Дарко Тодоровски и Дамјан Каранфилов со пијано придружба – Андреј Наунов. Гостин на концертот беше Мимица […]

CONTINUE READING
For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here