logo for blood donation day flyer

АПОЛОНИЈА – ДЕН НА КРВОДАРУВАЊЕ

Почитувани, Фондацијата Аполонија во соработка со Службата за трансфузиона медицина при ЈЗУ Општа Болница – Гевгелија и со Општинската органзација на Црвениот крст, Ве поканува на АПОЛОНИЈА – ДЕН НА КРВОДАРУВАЊЕ. Крводарувањето ќе се оддржи во просториите на хотелот Аполонија – Ice Bar (влез од тараса) во периодот од 11 до 18 часот. Во рамкте […]

CONTINUE READING
s.kristijan.karovski

Отворање на “Гевгелија музички моменти 2014”

На 9-ти мај, во Хотел “Аполонија” Гевгелија se одржа првиот пијано концерт во серија на класичните музички концерти, кои се дел од програмата, поделени во две сесии: “Гевгелија Музичкa Пролет 2014” и “Гевгелија Autmn 2014”. Концертот со пијано се одржа во стариот Ice Bar, и започна во 19:30. Овој концерт беше дел од традиционалната културна […]

CONTINUE READING
2

Информативна сесија за GLOW – Girls Leading Our World

Овој вторник на 6-ти Maj, Волонтерскиот Центар Гевгелија ќе организира информативен прием во врска со кампот за лидерство „ГЛОУ“ (девојките го водат светот). Програмата на „ГЛОУ“ е конкурентска и достапна на сите девојки во Македонија кои зборуваат англиски. Се работи за осумдневен камп за лидерствo (2-9 август) кој има за цел да го развие внатрешниот […]

CONTINUE READING
For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here