Recycle slider

Отварање на Волонтерскиот Центар за млади во Гевгелија

На 28 Фебруари 2014 година, со почеток во 12:30 часот, во хотелот Аполонија, ќе се одржи официјално отварање на првиот Волонтерски Центар за млади во Гевгелија и околината. Ова е проект на Фондацијата Аполонија и Здружението за едукација на деца и млади „Сложувалка“, финансиран од SPA програмата на USAID, достапна преку волонтерите на Мировниот Корпус […]

CONTINUE READING
For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here