Хуманоста на дело!

Posted in: Подршка на заедницата
Tags:

13901601_10154419214753288_8944043679296241371_n И Фондацијата „Аполонија“ организираше хуманитарна акција за помош на настраданите лица и домови од поплавите во Скопско. Уште еднаш Гевгеличани ја покажаа хуманоста на дело и донираа облека, сретства за хигиена, вода… Јавно упатуваме благодарност до сите оние кои придонесоа за успешноста на акцијата и подадената рака на оние на кои им е најпотребна.

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here