Форум за заедницата

Го креиравме овој Форум на заедницата со цел поврзување на сите членови од заедницата коишто учествуваат во нашите програми и настани. Ова е место кадешто им обезбедуваме поддршка и информации на родителите со поединци со посебни потреби, кадешто родителите можат да разговараат за своите искуства со своето дете со посебни потреби, кадешто учесниците можат да разговараат на теми од Денот со природата и кадешто членовите на групата можат да разговараат за кои било други идеи или мисли поврзани со проектите или настаните на Фондацијата Аполонија.

За учество, ве молиме регистрирајте се за да станете член, со кликнување на копчето „Регистрација“ во заглавјето горе. Откако еднаш ќе се регистрирате, можете да одите на страницата со „Групи“ и да се пријавите за група којашто ве интересира. Ве молиме запомнете дека ова е семејна страница и сите непристојни или злоупотребливи коментари ќе бидат отстранети.

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here