Сонатна вечер со Олег Кондратенко (виолина) и Марија Ѓошевска (пијано)

Posted in: Музички моменти
Tags:

Концертните вечери во рамките на Гевгелиска музичка есен 2017, во организација на Музички моменти Гевгелија, продолжија со Сонатна вечер на 13 декември. Вечерта имавме ексклузивна можност да ги видиме и чуеме Олег Кондратенко и Марија Ѓошевска со сонати за виолина и пијано од Ј. Брамс и Р. Штраус.

Oleg Kondratenko

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here