Промоција на книгата “Круг полу Круг”

Posted in: Култура, Литература, Подршка на заедницата
Tags:

IMG_20160324_181418

ЈОУ Библиотека “Гоце Делчев” во соработка со Фондацијата „Аполонија“  организираа промоција на книгата “Круг полу Круг” од младиот македонски автор Игор Крајчев. Промоцијата  се оддржа во просториите на хотелот „Аполонија“ на 24 март во 18:00 часот. Промотор на книгата беше проф. д-р Златко Жоглев, а за музичката поддршка се погрижија Иле  Атанасов и Боби Ѓошиќ.

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here