Промоција на книгата „Вчера беше, денес е, утре ќе биде“

Posted in: Литература
Tags:

ЈОУ Библиотека Гоце Делчев од Гевгелија на 27 април организираше промоција на збирката поезија „Вчера беше, денес е, утре ќе биде“ од Дуче Минчев. Промотор на настанот беше Стефчо Стафанов, а за музичкиот дел беа задолжени Расепеани Гевгеличани.

picture

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here