Пијано рецитал на Елена Атанасовска-Ивановска

Posted in: Музички моменти
Tags:

Месецот декември обично е најбогат со културно уметнички случувања во градот, а меѓу нив музичките настани одржани во хотелот „Аполонија“ се најбројни. На 15 декември во концертната сала се одржа пијано рецитал на Елена Атанасовска-Ивановска. Вечерта посетителите се препуштија на звуците од делата на Ф. Шуберт – Ф. Лист, С. Рахмањинов, П. И. Чајковски и Р. Аврамовски.

Elena Atanasova Ivanovska

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here