Новогодишен концерт од Класата на професор Љубица Улишева

Posted in: Музички моменти
Tags:

За крај на концертната сезона оваа година, имавме можност да ги чуеме учениците од класата на професорката Љубица  Улишева. Децата од музичкото училиште „Васо Карајанов“ одржаа новогодишен концерт на клавир во салата наменета за концертни настани во хотелот „Аполонија“ на 29 декември и со оваа убава традиција ја ги честитаа предстојните празници.

klasa

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here