Музика од преминот на 19 во 20 век

Posted in: Музички моменти
Tags:

Во концертната сала на хотелот „Аполонија“ на 29 јули се одржа концертнa вечер на дуо пијано составено од Јасмина Трајчевска и Лиле Анастасова. На настанот насловен „Музика од преминот на 19 во 20 век“ професорките по пијано изведоа дела од Ц. Кјуи – А. Љадов – Н. Р. Корсаков, Рејналдо Хан, Питер Хајдрих.

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here