Месец на книгата

Posted in: Изложба, Култура, Литература
Tags:

ЈОУ Библиотека „Гоце Делчев“ од Гевгелија на ден 5.12.2017 во хотел „Аполонија“ ја одржа завршната манифестација по повод мeсецот на книгата. На манифестацијата беа доделени наградите од конкурсите за основните и средното училиште, како и наградите од натпреварот за рецитирање и квизот во знаење од литература.

 

месец

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here