Мартовски активности од проектот „Ден со природата“

Posted in: Ден со природата, Деца со посебни потреби, Подршка на заедницата
Tags:

?

Прекрасното топло време во март, најмногу им одеше во прилог на децата вклучени во проектот „Ден со природата“, а најинтересна од сите активности овој месец им беше садењето цвеќиња.  Секое од децата си посади по две цвеќиња пред просториите на Фондацијата „Аполонија“, за кои отсега самото ќе се грижи, ќе ги наводнува, ќе ги забележува промените при растењето, секако со одредена помош на некој од возрасните. И децата со посебни потреби вклучени во проектот активно учестуваа во оваа активност.

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here