Литературна вечер

Posted in: Литература
Tags:

На 8 јуни во хотелот Аполонија се одржа литературна вечер, во организација на издавачката куќа Или Или од Скопје. Во фокусот на вечерта беа најновите романи на младите и наградувани автори Фросина Пармакова – Одбројување и на Петар Андовновски – Страв од вардвари. Промотори на делата беа пистелите Живко Гроздановски и Ѓоко Здравески.

DSC06338

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here