Концерт по повод Св. Климент Охридски

Posted in: Музички моменти
Tags:

По повод честувањето на празникот  Св. Климент Охридски на 8 декември во хотел „Аполонија“ се одржа пијано концерт на Даница Стојанова. На програмата беа дела од Ј.С. Бах  – Лист, Т. Зографски, Ј. Андреевска, Р. Шуман и С. Рахманинов.

Danica

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here