Концерт на Александра Коцевска и Глигор Гелебешев

Posted in: Култура, Музички моменти
Tags:

На 19 септември во концертната салата на Хотел Аполонија се одржа концерт на Александра Коцевска – мецосопран и Глигор Гелебешев – пијано. На повторната средба со гевгелиската публика, дуото изведе дела од Шопен, Стојков, Рахмањинов и Чајковски.

21686253_1800032283358551_2469109856747062704_n

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here