Информирани и вклучени млади

Posted in: Uncategorized
Tags:

На 29 октомври Фондацијата „Аполонија“ во соработка со Коалцијата „Сега“ организираа дискусија во рамки на проектот Младинското информирање како основа за младинско учество. Целта на дискусијата беше да се чујат мислењата и ставовите на младите, како и на претставницита на локалните самоуправи во однос на младинското информирање како основа за поголемо младинско учество и потребата од отварање и функционирање на Младински информативни центри во секоја општина на територијата на Р.Македонија. На настанот зедоа учество 20 млади од Гевгелија.

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here