Изложба на Касиопеја Наумовска

Posted in: Изложба
Tags:

На 30 август во просториите на хотелот Аполонија беше одржана изложба на Касиопеја Наумовска. Уметницата на својата втора самостојна изложба се претстави со 15 дела од своето богато творештво. За делата и творештвото на авторот говореше Васко Шутаров.

45665171_294678931378082_6849173811376422912_n

 

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here