Аполонија ден на крводарување

Posted in: Uncategorized
Tags:

Фондацијата „Аполонија“ во соработка со Службата за трансфузиона медицина при ЈЗУ Општа болница – Гевгелија и со Општинската организација на Црвениот крст, оваа година, по 13 пат организираа „Аполонија ден на крводарување“. Во оваа заедничка благородна акција беа собрани 33 единици крв.

 

DSC07399       DSC07424

There are no comments published yet.

Оставете коментар

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here