• Recycle slider
  Отварање на Волонтерскиот Центар за млади во Гевгелија
 • Ден со природата
 • DSCN2962SAT slider
  Отварање на Волонтерскиот Центар за млади во Гевгелија
 • Уметности
 • april-is-autism-awareness-month slider
  Форум на тема: Деца со посебни потреби и нивна инклузија „Аутизмот како енигма“
 • Нашиот Фокус е на Заедницата
Добредојдовте во Фондацијата Аполонија. Фондацијата Аполонија е основана во 2007 година за да ја формализира вклученоста на Групацијата Аполонија во заедницата со градот и општина Гевгелија, и Република Македонија, започната во 1984 година. Целта на Фондацијата е да им помогне на поединци, групи и институции да ги засилат своите активности за подобрување на целата заедница преку поддршка и спонзорирање на иницијативи во образованието, културата, и грижата за животната средина.

ОБЛАСТИ КОИ ГИ ПОДРЖУВАМЕ VIEW ALL

НОВОСТИ VIEW ALL

НАСТАНИ VIEW ALL

СПОНЗОРИ

For access to detailed event information please register and sign in.
Members sign in here